Modernia viihtyisyyttä Jämin Metsätähdessä

Jämin Metsätähti on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu, modernisti ja ajanmukaisesti sisustettu, hyvin varusteltu lämpöhirsimökki Jämijärven Mielahden loma-asuntoalueella Jämin ulkoilukeskuksen läheisyydessä Jämijärven rannalla.

Jämin Metsätähti on kaksikerroksinen viiden tähden huvila. Mökissä on molemmissa kerroksissa tilavat oleskelutilat ja neljä avaraa, viihtyisää makuuhuonetta sekä paljon katettua terassia ja parveke. Yksilölliset ratkaisut sekä kotimaisen laadukkaan puun käyttö sisustuksessa tekevät mökistä viihtyisän ja raikkaan.

Pohjakuva

Grillaus on Suomen kesässä ehkä paras ja hauskin ajanviete ja niinpä Jämin Metsätähden pihassa käytössäsi ovat sekä tiilinen, muurattu hiiligrilli, että nykyaikainen kaasugrilli. Jämin Metsätähdestä perheen pienimpien käyttöön löytyy myös leikkimökki sekä keinut ja hiekkalaatikko.

Uutuutena 2018 mökkiin asennettu käyttöösi laajakaista nettiyhteys ja langaton sisäverkko.

Mökiltä on noin 150 m uimarantaan, jossa on laituri ja lapsiystävällinen hieno hiekkaranta. Käytössäsi on rannassa oma soutuvene ja paikallinen kalastuslupa sis. mökin hintaan.

Tule viihtymään allergiaystävälliseen Jämin Metsätähteen, nauttimaan takkatulen tunnelmasta ja luonnon läheisyydestä!

 

Paluu