Luonnon läheisyyttä avarassa Villa Auringossa

Villa Aurinko on ympärivuotiseen käyttöön rakennettu, tasokkaasti sisustettuja ja hyvin varusteltu lämpöhirsimökki Jämijärven rannalla Mielahden loma-asuntoalueella lähellä Jämin ulkoilukeskusta.

Villa Aurinko on yksikerroksinen huvila, jossa on viihtyisä parvi. Mökissä on suuri ja avara oleskelutila, kolme tilavaa makuuhuonetta, parvea unohtamatta sekä suuri, rakennusta kiertävä katettu terassi. Hyvin varustellussa tupakeittiössä loihdit ateriat vaivatta samalla tuvassa muiden kanssa seurustellen. Yksilölliset ratkaisut sekä kotimaisen laadukkaan puun käyttö sisustuksessa tekevät mökistä valoisan ja viihtyisän.

Virtuaaliesittelyyn (selain Internet Explorer)

Pohjakuva

Grillaus on kesäkauden paras ja hauskin ajanviete ja niinpä Villa Auringon pihassa ovat käytössäsi sekä tiilinen, muurattu hiiligrilli, että nykyaikainen kaasugrilli. Perheen pienimpien viihdykkeeksi pihasta löytyvät myös keinut ja hiekkalaatikko. Mökiltä on noin 150 m uimarantaan, jossa on laituri ja lapsiystävällinen hieno hiekkaranta. Käytössäsi on rannassa myös mökin oma soutuvene. Paikallinen kalastuslupa sis. mökin hintaan. Villa Auringossa käytössäsi on myös autokatos ja ulkovarasto harrastevälineille.

Uutuutena 2018 mökkiin asennettu käyttöösi laajakaista nettiyhteys ja langaton sisäverkko.

Tule viihtymään allergiaystävälliseen mökkiimme, nauttimaan miellyttävistä löylyista ja takkatulen tunnelmasta!

 

Paluu