Luonnosta kiinnostuneille

Järven selältäJämin Metsätähti sijaitsee lähellä Jämin tapahtumakeskusta ympäristössä, joka tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden.

Huvilaa ympäröivä Hämeenkankaan harjumaasto, läheinen järvi ja laaja ulkoilu- ja latureitistö mahdollistavat uimisen, hiihtämisen, vaeltamisen, veneilyn, kalastuksen, pyöräilyn ja retkeilyn sekä syksyisin marjastamisen ja sienestämisen.

Alueen hiekkaranta ja mökin oma soutuvene tarjoavat kauniina kesäpäivinä lomalaisille myös mahdollisuuden vain olla ja rentoutua!

Jämin alueelle löytyy runsaasti valmiita reittikarttoja mm. vaeltajille, hiihtäjille, maastopyöräilijöille ja frisbeegolfin pelaajille! Lisäksi läheiset kansallispuistot tarjoavat myös mainion mahdollisuuden nauttia ja rentoutua luonnossa. Lisätietoja löydät kansallispuistojen omilta sivuilta.

Shoppaile ja nauti

Jämijärven keskustan palveluja ovat mm. K-Market Jämijärvi, Teboil ja Neste-huoltamot, pankkiautomaatti ja apteekki. Aivan keskusta tuntumassa ovat myös Jämin Rahtipalvin ja Univision tehtaanmyymälät.

Lähellä sijaitsevat Kankaanpää ja Ikaalinen tarjoavat laajemman valikoiman liikkeitä ja erilaisia palveluita ja Ikaalinen Spa ja Kankaanpään Kuntoutuskeskus antavat myös mahdollisuuden itsensä hemmottelulle.

Kankaanpää on tunnettu taiteen kaupunkina, siellä sijaitsevat mm. Taidekehä, joka on noin kahdeksankymmenen pysyvästi kaupunkimiljööseen sijoitetun teoksen kokonaisuus sekä Kankaanpään taidekoulu. Kankaanpää tunnetaan myös tiiliarkkitehtuuristaan ja joka torstaisista toripäivistään.

Ikaalinen puolestaan tunnetaan ehkä parhaiten juuri kylpylästään ja vuosittain järjestettävästä Sata-Häme Soi -tapahtumasta.

Tampere ja Pori - viehättävät kesäkaupungit

Suomen monipuolisin elämyspuisto Särkänniemi sijaitsee vain noin tunnin ajomatkan päässä Tampereella. Pään saa pyörälle yli 30 huvilaitteessa ja hengähdystaukoa päivään tarjoavat Akvaario, Planetaario, Koiramäen eläinpuisto, pohjoismaiden korkein näkötorni Näsinneula tai Sara Hildénin taidemuseo. Huvilaitteet ja eläinpuisto ovat avoinna ainoastaan kesäkaudella, mutta muut kohteet vuoden ympäri.

Lähellä sijaitseva Pori on kaunis kesäkaupunki ja tunnettu mm. Jazz-festivaalistaan sekä Yyterin hiekkarannoista. Yyterin kuuden kilometrin pituinen hiekkaranta tunnetaan laajasta dyynialueesta, joka on laajuutensa vuoksi ainutlaatuinen koko Euroopassa.

Yyteri

 

 

 

 

 

Yyteri